Fi & Vital Adult

Fit & Vital Adult is in twee soorten verkrijgbaar: Medium Adult en Maxi Adult.

Medium Adult

Medium Adult is totaalvoeding voor de volwassen middelgrote hond tussen de 11 en 25 kg.

Vijf verschillende eiwitcomponenten: (zalm, zeevis, ei, lamsvlees en gevogelte) bieden een gezonde variatie aan proteïnen, helemaal naar het voorbeeld van de natuur. Zalm is rijk aan essentiële omega-3 en omega-6 vetzuren en uiteraard goed voor huid en vacht. Licht verteerbare zeevis levert het lichaam tal van vitamines, terwijl ei biologisch waardevol eiwit levert en lamsvlees boordevol belangrijke mineralen zit. Bijzonder voedzaam gevogelte, dat levensnoodzakelijke sporenelementen bevat, werkt de receptuur helemaal af.

Happy Dog fit & vital Medium Adult is ideaal afgestemd op de behoeften van volgroeide, middelgrote honden is perfect geschikt voor normaal actieve honden van 11 tot 25 kg. De evenwichtige en lekkere totaalvoeding is gebaseerd op het unieke Happy Dog Natural Life Concept® en is verrijkt met waardevolle Nieuw-Zeelandse mossel ter ondersteuning van de gewrichten. Waardevolle omega-3 en omega-6 vetzuren zorgen voor een intacte huidbarrière huid en een glanzende vacht. De zeer goed verteerbare receptuur zonder tarwe ondersteunt door vitamine C en geselecteerde kruiden bovendien het immuunsysteem en staat garant voor een zorgeloos hondenleven. (Happydog.nl)

Maxi Adult

Maxi Adult is totaalvoeding voor de volwassen grote hond vanaf 26 kg.

Vijf verschillende eiwitcomponenten: (zalm, zeevis, ei, lamsvlees en gevogelte) voor een gezonde variatie aan proteïnen. De zalm bevat essentiële omega-3 en omega-6 vetzuren, die optimaal zijn voor huid en vacht. Licht verteerbare zeevis levert het lichaam tal van belangrijke vitamines, terwijl ei biologisch waardevol eiwit levert en lamsvlees boordevol belangrijke mineralen zit. Bijzonder voedzaam gevogelte, dat levensnoodzakelijke sporenelementen bevat, werkt de receptuur helemaal af.

Happy Dog fit & vital Maxi Adult is perfect afgestemd op de behoeften van volgroeide, grote honden vanaf 26 kg. De evenwichtige en lekkere totaalvoeding is gebaseerd op het unieke Happy Dog Natural Life Concept® en is verrijkt met waardevolle Nieuw-Zeelandse mossel ter ondersteuning van de gewrichten. Belangrijke omega-3 en omega-6 vetzuren zijn goed voor huid en vacht. Happy Dog fit &vital maxi Adult heeft bovendien een receptuur zonder tarwe en bestaat uit XL brokken die afgestemd zijn op het gebit van grotere honden. (Happydog.nl)