Fit & Vital Light Calorie

Fit & Vital Light Calorie Control is totaalvoeding met een verlaagd vetgehalte speciaal voor honden met licht overgewicht of honden die op gewicht moeten blijven.

De vijf verschillende eiwitcomponenten zorgen - helemaal naar het voorbeeld van de natuur - voor een gezonde variatie aan proteïnen: zalm, zeevis, ei, lamsvlees en gevogelte. Zalm is rijk aan essentiële omega-3- en omega-6 vetzuren, optimaal voor huid en vacht. Licht verteerbare zeevis levert het lichaam tal van vitamines, terwijl ei biologisch waardevol eiwit levert en lamsvlees boordevol belangrijke mineralen zit. Bijzonder voedzaam gevogelte, dat levensnoodzakelijke sporenelementen bevat, werkt de receptuur helemaal af.

Happy Dog fit & vital Light Calorie Control is perfect afgestemd op de behoeften van honden die vetarme voeding nodig hebben voor een goede lichaamshuishouding en om op gewicht te blijven, bv. na een dieet. De lekkere totaalvoeding zonder tarwe met slechts 7 % vet en L-carnitine stimuleert de stofwisseling en is gebaseerd op het unieke Happy Dog Natural Life Concept® . Door het hoge gehalte aan voedingsvezels is het droogvoer bijzonder verzadigend. (Happydog.nl)