Fit & Vital Sport

Fit & Vital Sport is verkrijgbaar in twee soorten: Sport Adult en Sport Nordic.

Fit & Vital Sport Adult

Fit & Vital Sport Adult is voedzame, energierijke voeding voor de volwassen honden met verhoogde activiteit en sporthonden.

De vijf verschillende eiwitcomponenten: (zalm, zeevis, ei, lamsvlees en gevogelte) bieden een gezonde variatie aan proteïnen, helemaal naar het voorbeeld van de natuur. Zalm is rijk aan essentiële omega-3 en omega-6 vetzuren, die optimaal zijn voor huid en vacht. Zeevis, die zeer licht verteerbaar is, levert het lichaam tal van verschillende vitamines, terwijl ei biologisch waardevol eiwit levert en lamsvlees boordevol belangrijke mineralen zit. Bijzonder voedzaam gevogelte, dat levensnoodzakelijke sporenelementen bevat, werkt de receptuur helemaal af.

Happy Dog fit & vital Sport is perfect afgestemd op de behoeften van sportieve en prestatiehonden. De bijzonder goed verteerbare ingrediënten, L-carnitine en de waardevolle Nieuw-Zeelandse mossel - beide gebaseerd op het unieke Happy Dog Natural Life Concept® - hebben een positief effect op de prestaties en het bewegingsapparaat. De energierijke receptuur zonder tarwe bevordert een uitstekend uithoudingsvermogen en conditie en is daarom perfect geschikt voor honden met verhoogde activiteit en sportieve honden.

Fit & Vital Sport Nordic

Fit & Vital Sport Nordic is voedzame, energierijke voeding voor de volwassen honden met verhoogde activiteit, sport- en prestatiehonden.

Vijf verschillende eiwitcomponenten: Zalm, zeevis, ei, lamsvlees en gevogelte. Zalm is rijk aan essentiële omega-3 en omega-6 vetzuren, die optimaal zijn voor huid en vacht. Zeer licht verteerbare zeevis levert het lichaam tal van vitamines, terwijl ei biologisch waardevol eiwit levert en lamsvlees boordevol belangrijke mineralen zit. Bijzonder voedzaam gevogelte, dat levensnoodzakelijke sporenelementen bevat, werkt de receptuur helemaal af.

Happy Dog fit & vital Sport Nordic is perfect afgestemd op de behoeften van sportieve en prestatiehonden, bv. sledehonden of canicrosshonden. De L-carnitine en de waardevolle Nieuw-Zeelandse mossel - beide gebaseerd op het unieke Happy Dog Natural Life Concept® - hebben een erg positief effect op de prestaties en het bewegingsapparaat en leveren zelfs nog wat extra power. Om topprestaties te kunnen leveren, moet een hond absoluut optimale voeding krijgen. De energierijke receptuur zonder tarwe is ideaal voor honden met verhoogde activiteit en bevordert een uitstekend uithoudingsvermogen en conditie.