Welkom bij AyRoRi! De plek waar u terecht kunt voor Happy Dog hondenvoer, snacks en vlees.

 

Over ons

Wij zijn Robert & Richelle. Twee hondenfanaten die onze passie voor honden in ons eigen bedrijf AyRoRi hebben gestopt. Wij zijn gevestigd in Schimmert, een dorpje in Zuid-Limburg. 

Wij hebben beide jarenlange ervaring met honden en africhting (IGP, voormalig IPO). Zelf hebben wij vier Duitse Herders waarmee we actief zijn in de IGP. Daarnaast zijn we beide actief als pakwerker. Robert zat zelfs in de WK-selectie als pakwerker voor de FCI 2021 in Nederland! Helaas is dit WK door corona niet doorgegaan.

 

Ons concept

Bij ons staat uw hond centraal. Wij kijken naar de behoeften van uw hond en adviseren u vervolgens welk voer het beste bij uw hond past. Focus op uw hond!

Ons bedrijf heeft helaas geen winkel die u kan bezoeken, gezien de beperkingen vanuit onze gemeente, maar onze deur staat altijd open voor advies, informatie of bestellingen! 

 

Bezorgen en afhalen

Gemak staat bij ons bovenaan. Daarom brengen wij het voer graag bij u thuis*. Geen gesleep of gesjouw en direct aan huis geleverd. Woont u binnen een straal van 2 km van onze locatie? Dan is bezorging ook nog gratis!

Liever zelf ophalen? Geen probleem! Neem contact met ons op om een ophaalafspraak te maken.

 

Bij vragen, advies of bestellingen kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via telefoon, e-mail, website of social media. Neem eens een kijkje op onze Facebook-pagina en Instagram!

 

*Zie onze bezorgvoorwaarden